Viktigheter

Söndag, 12.02

Då har man för första gången ringt ett föräkringsbolag och det gick ju nästan bra får jag säga. Det var kort telefonkö i alla fall! Otroligt, 1 min var lagom länge. Ska ordna ett working holiday visa innan dagen är slut och sen är det så gott som bara att boka resan. Toppen det! På tal om toppen så fyller min toppen-Emelie år idag! Grattis till henne!

today

Beslutet

Nu har dom ringt, äntligen. Har gått runt hela förmiddagen och inte gjort något vettigt bara för detta ynka telefonsamtal. Penny var glad, sprallig och pratade på som jag vet inte vad, så nu är det bestämt! Jag ska fixa visa och sedan boka biljett. Åh gudars vad har jag gjort! Det kommer bli askul! nej, vill jag detta? Jag vill detta....nu kör vi! GAAAAAH! Fram till jul kör vi i allafall, sen får vi se vad som händer! spontant ska're va'. I like!

Hakuna Matata

det börjar närma sig!

I 2 veckor har jag nu letat aupair-plats, i början mest på test men nu börjar det bli allvar. Jag tror att jag har gjort min sista dag på jobbet och nu är det dags för att ta  tag i saker. Jag har fått nej från familjer jag har sagt nej till familjer men nu sitter jag på helspänn och väntar på telefonsamtalet från Penny, "Hjälpemig" som Kristina skulle sagt.

så tyst i telefon står där nästan som ett fån