nytt kapitel

Det är dags att säga hej då till allt vad griffith, bondeliv och ödemarken heter och dags att söga hej till backpacker-livet istället. Det var en seg sista dag med åskskurar och mycket tid framför datorn. Känns konstigt att lämna livet man haft de senaste 3.5 månaderna men ska bli så himla gött att göra något nytt!

Vi fick ändra om hela vår resplan idag pga regn och översvämningskaos uppe vid barriärrevet. I alla fall har jag ju ändå inte berättat reseplanen så nu får ni höra den här:
Imorgon lämnar vi Griffith och tar oss till sydney för att sova där en natt. Sedan åker vi ut till blue mountains för att spendera 2 nätter där. Därefter börjar vi vår resa norr ut från sydney hela vägen upp till Cairns. På vägen kommer det göras ett flertal stopp bland annat firas nyår i gold coast området. Men även ett flertal stopp till fantastiska miljöer med korallrev, milslånga stränder, regnskog, och andra äventyr. Förhoppningsvis kan jag informera er lite då och då om vad som händer och sker.
Arbetslivet börjar igen den 17 januari men då i sydney, fram tills dess nås jag som vanligt på mail eller australiensisk mobil som troligtvis kommer ha mer teckning än någonsin! +61458766146

Tills vi hörs nästa gång får ni ha det superbra och go´fortsättning samt ett jekla gött nytt år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar