Gold Coast

Sista kvällen i gold coast och dags för  uppdatering!

Efter en 14 timmars nattbussresa med en chaffis som fick 3 kärringstopp innan vi lämnat sydney var det gött att komma fram. Trötta och utan boende gick vi till stranden för att sova lite. När johan skiftade i rosa var det dags att istället kolla om vi inte kunde orda ett boende för natten istället. Tro det eller ej med internet talar inte alltid sanning, det fanns platser för oss! jippie tänkte vi och checkade in. Vi hittade Pontus Aronsson vilsen på donken av en ren slump och bestämde oss för att fira årsskiftet tillsammans. Efter en powernap och en dusch drog vi in till surfers paradise, käkade middag och firade tolvslaget nere på stranden. nice!
Årsskiftet måste åldrat mig något väldigt för på väg hem i bussen tyckte en kille att pontus och johan såg ut som tvillingar och att jag garanterat 18 månader äldre än johan. Med den starten var det ju bara att sova! haha

Förste januari var det regn och ruskt men det skadade inte oss, trötta och solbrända kollade vi på film och vilade bort mest hela dagen för att idag orka sola och sova på stranden igen. inte helt fel med 23 grader i vatten och 27 i luften såhär tidigt på året. premiärdopp; check! vistelsen här har varit bra, gött med lite semester som Johan frågade i efter när vi var i blue mountains. för er som undrar hur Aronsson har det så lever han i förvirringens tid som vanligt. tro inte att han har ordnat boende innn han kom hit utan kör på känn. hans goa genidrag finns även de kvar:

Skumpandes bland surfvågorna:
"Det är rätt svårt att korsa vågorna utan att bli blöt."

Vi sitter på en nudelbar och äter lunch:
"Är det här bacon eller vad är det för grönsak?"
Fem minuter senare diskuterar vi hans kommentar..
Anna: "Men hör du hur du låter Aronsson?"
Pontus: "Ja, såhär i efterhand låter det ju rätt så bra.."

Stollen har vi iaf sagt hej då till nu. Efter några timmar i solen hade han feberfrossa och frös som ett barn.

Imorgon drar vi vidare till Hervey Bay för att kika på Fraser Island.

Simma lugnt 2011!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar